Shamanistisk healing

Med tromme, sjælehentning og kanalisering af healingsenergi.

Shamanistisk healing er healende energiarbejde som energihåndværkere over hele verden og i alle folkeslag har udført i 1000vis af år. Redskaberne kan være tromme, rasle, sang og røgelse. Formålet er at harmonisere og helbrede i alle lag af mennesket og styrke kontakten til hjerte, bevidsthed og essens.

En sjælehentning er ofte en del af en shamanistisk healing hos mig. Den første gang jeg lærte og udførte sjælehentning var hos Rowland Barclay i -99.

I -07 tog jeg uddannelse hos Jonathan Horwitz i ”Shamanic Soul-retrieval”. Her på hjemmesiden under fanebladet, Lidt af hvert, finder du Jonathans artikel ”Sjælens vej hjem” – omhandlende hvad sjæletab og shamanistisk sjælehentning er.

Shamanistisk healing med tromme, sådan foregår det:
Denne form for healing er meget specifik og målrettet. Først snakker vi om hvad du ønsker hjælp til. Dette skal indgrænses til en enkelt eller højst to ting. Jo mere specifik du er i dit ønske – jo mere samlet er energien. Du formulerer en sætning som udtrykker hvad du beder om healing til.

Eksempler:
”Jeg beder om hjælp til at få mit selvværd tilbage”.
”Jeg beder om hjælp til at åbne mig op og få tillid til at dele kærligheden med en ny partner”.
”Jeg ønsker at finde mere ro, fred, glæde og harmoni i mig selv” (Centrering, hjerte og sjælsfokuseret). 
”Jeg ønsker at blive bedre til at mærke og følge den vej som føles rigtig for mig i mit hjerte – og udfolde dette i mit liv og erhverv” (Her har vi både noget omkring intuition, indre stemme, hjerte og kald. – Selv om formuleringen er bred, så er den fin, – for den følger den samme linje.)

Når den afklarende samtale er færdig og fokusområdet er fundet, så går vi i gang.
Du ligger godt og afslappet. Det kan være på liggeunderlag og tæpper på gulvet eller på briksen. Du modtager e.v.t. rensning med røgelse omkring din krop eller det gøres blot med hænderne og energimæssigt. Jeg bruger raslen og beder om hjælp til dig fra de fire verdenshjørner, fra jorden og fra himlen, og til sidst rasler jeg ud for hjertet – at alt i healingssessionen vil være i harmoni med kærligheden.

Jeg sidder tæt hos dig og begynder at tromme. Til lyden af trommen går jeg i en let ændret bevidsthedstilstand. Jeg indleder en rejse i den åndelige verden hvor jeg søger efter og ser den hjælp der er til dig. Hjælpen kan vise sig som indre billeder, sætninger, dyr, energier, farver osv.

Der er masser af energi, kærlighed og visdom i din slægt. – Ofte kommer kærlig og nærværende energi og bevidsthed fra forfædrene tilstede for dig under healingen. Under healingen sidder jeg og videregiver healingsenergi ind til dig mens jeg holder hænderne let på din krop. Det kan f.eks. være på skuldre, hoved eller hjerte.

Måske er der energier, sjælsegenskaber, sjæledele som nu er klar til at vende tilbage til dig og genintegreres i dit energisystem.  

… Det kan f.eks. være en energi af selvværd som du har haft mistet. Den kan ses som en lysende energi. Jeg tager den og puster den tæt på dig i dit energisystem. Du kan nu tage den til dig igen. .. Godtage denne side af dig selv. .. Og integrere den i dig.

Efter healingen får du god tid til at hvile og komme til dig selv igen i dit eget tempo.