Anbefalinger

Det er sjældent at jeg gør det her, men Christina har et sjældent talent, og de, jeg har talt med der har været hos hende har været meget tilfredse.
Derfor vil jeg gerne promovere hende en smule

– Bjarne Padavaya Roursgaard

Jeg har fået healing hos Christina nogle gange.
Det var meget effektfuldt, hvor jeg mærkede åndeverdenen hjælpe til med healingen undervejs. Jeg fornemmede en “ekstra person” ved siden af – og jeg mærkede en “ekstra hånd” som rørte siden af min hofte, mens Christinas hænder var ved mine fødder. Efter healingen var jeg helt afslappet og følte mig utrolig rolig indeni.
Jeg fik en seddel med hjem med Christinas budskaber til min videre spirituelle udvikling og med det, som hun havde “set” om mig undervejs. Christina er utrolig dygtig til det hun arbejder med – og Christina har en meget stor etik

– Søren, mand i 50érne

Tak til Christina for støtte og healing under et kræftforløb.
Med empatisk og kærlig tilgang, har Christina hjulpet mig til at mærke hvad der var rigtigt for mig og til at finde mig selv igen i en kaotisk tid.
Gennem healingen fik jeg bl.a. overblik over min situation hvilket gjorde at jeg gik i den rigtige retning. I dag er jeg rask fordi jeg søgte den rigtige hjælp. Det er jeg utrolig glad for og jeg vil gerne anbefale Christina

– Anne, 48 år

Jeg fik en session af Christina fordi jeg havde musearm. I sessionen var hun meget nærværende og clairvoyant opmærksom. Jeg blev hurtigt klar over at hun er et menneske med en meget høj etik. Sessionen var rigtig god for hele mit energisystem, og jeg husker specielt da hun sagde en sandhed til mig ”som lød bitter i mine ører men lå rigtig godt i maven” hvorefter min krop reagerede ved at le højt og jeg kunne mærke spændinger blev forløst. Musearmen forsvandt stort set derefter.
Christina har mine allerbedste anbefalinger

– Johan Tino Frederiksen

Jeg har modtaget healing hos Christina én gang med fokus på en 4 måneder gammel skulderskade. Jeg oplevede tydeligt at healingen arbejdede i min krop, særligt i skulderen. Det føltes meget trygt og jeg slappede totalt af under healingen, og bagefter følte jeg mig glad og mere energifyldt. I de efterfølgende uger mærkede jeg en markant bedring i min skulder, jeg havde ikke nær så ondt. Jeg giver Christina mine varmeste anbefalinger.

– Lotte 57 år

Jeg har flere gange modtaget healing af Christina, som har været meget kraftfuld og dybdegående, med dybe erkendelser til følge. Mine varmeste anbefalinger

– Einer Jensen

Jeg bestilte en healingssession hos Christina fordi jeg var stresset og sov dårligt. Under behandlingen kom jeg i en dyb afslappende drømmetilstand som jeg aldrig før har oplevet under nogen behandling. Det var udrensning på forskellige niveauer. Efter behandlingen tog det lang tid før jeg kom til mig selv og kunne vende tilbage til dagligdagens gøremål. Det var som om jeg havde sovet i flere år.
Min oplevelse er at Christina har et godt fagligt fundament inden for det hun laver og hun er en engageret og dygtig behandler og energiarbejder

– Petro Roberto Mielczarek, akupunktør.

Så smukt, rent og kraftfuldt det arbejde du lavede med mig i går.
Jeg er dig DYBT taknemmelig

– Anonym